Termeni si conditii

Termeni si conditii

1. Introducere

Bine ați venit pe site-ul nostru web care comercializează îngrășăminte chimice angro. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu respectarea și acceptarea tuturor termenilor și condițiilor prezentate mai jos. Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni înainte de a continua să utilizați site-ul.

2. Accesul și Utilizarea Site-ului

2.1. Accesul la site este permis doar persoanelor cu vârsta de 18 ani sau mai mult. Prin utilizarea site-ului, declarați că aveți dreptul legal de a face acest lucru.

2.2. Vă angajați să utilizați site-ul numai în scopuri legale și conforme cu toate legile și reglementările aplicabile.

2.3. Ne rezervăm dreptul de a restricționa sau de a întrerupe accesul dvs. la site în orice moment, fără notificare prealabilă.

3. Comenzi și Livrare

3.1. Prin plasarea unei comenzi pe site, vă angajați să furnizați informații corecte și complete.

3.2. Ne angajăm să depunem eforturi pentru a livra produsele în cel mai scurt timp posibil, dar nu garantăm termene specifice de livrare.

4. Confidențialitate

4.1. Informațiile dvs. personale vor fi prelucrate conform politicii noastre de confidențialitate, care poate fi consultată pe site.

5. Drepturi de Proprietate Intelectuală

5.1. Toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală asupra conținutului site-ului sunt deținute de noi sau de licențiatorii noștri.

6. Limitarea Responsabilității

6.1. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele daune sau pierderi suferite ca urmare a utilizării site-ului sau a produselor noastre.

7. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

7.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Orice modificări vor fi afișate pe site și vor deveni efective imediat ce sunt publicate.

.

Acești termeni și condiții reprezintă un acord complet și integral între dvs. și noi și reglementează utilizarea dvs. a site-ului nostru web. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați.

Acasa